InstantDesk

Zašto koristiti InstantDesk - coworking uslugu

InstantOffice

13.12.2023



Ako još niste upoznati s coworking konceptom,

donosimo pregled svih pogodnosti

U posljednje vrijeme su coworking poslovni prostori postali sve popularniji. To zapravo i nije toliko čudno kada pomislimo koliko nam je napredak tehnologije promijenio način rada i života.

Internet nam je pružio svijet na dlanu, a mogućnost da obavimo određeni posao nam je uvijek pri ruci – pametnim telefonima i laptopom smo dostupni svima, neovisno o djelatnosti kojom se bavimo i gdje se nalazimo.

Zato i ne čudi rast popularnosti coworking opcije, koja je idealna za startupe i male firme, s jedinim ili dvojicom djelatnika. Ali pitate se i dalje koji su to pravi benefiti ovakve usluge? Donosimo samo nekoliko stvari na koje trebate obratiti pozornost, a koje možete pronaći i u InstantOfficeu:

  1. Niski troškovi – stavka koju moramo navesti prvu, želimo li biti pošteni. Osjećaj privatnosti u samostalnom, odvojenom uredu podrazumijeva trošak najma suvišne uredske površine u situaciji kada Vam je potrebno i dovoljno imati samo svoju radnu jedinicu – stol, stolicu, ladičar….
  2. Opcija privatnosti A – phone booth – kada već govorimo o potrebi za privatnosti, u InstantOfficeu na raspolaganju imate 4 prostrane telefonske govornice. Uzmite svoj laptop, telefon, kavu i zatvorite se u svoja 4 zida koja će Vam omogućiti da neometano obavite sve poslovne i privatne razgovore. Korištenje govornica je besplatno i jedini uvjet za korištenje je taj da je slobodna :)
  3. Opcija privatnosti B – dvorane za sastanke – 'Phone booth je super stvar za privatnost, ali što kad imam posjetitelje?'. U tom slučaju na raspolaganju imate dvorane za sastanke koje možete dodatno zakupiti prema potrebi. Na raspolaganju su Vam mala dvorana Orhideja, za najviše 8 sudionika, do naše najveće dvorane Kaktus, koja može smjestiti do 65 osoba u kino postavu – dovoljno da svoje usluge prezentirate većem broju potencijalnih klijenata. Dvorane je moguće iznajmiti radnim danom i vikendom od 8 do 21 sat, a svi posjetitelji mogu uživati u neograničenoj konzumaciji kave, čaja i vode.
  4. Uredske pogodnosti – korisnici InstantDeska uživaju u jednakim pogodnostima kao i zakupci ureda:
  5. a ) kuhinja i lounge prostor – iako govorimo o zakupu radnog mjesta, važno je imati mogućnost odmaknuti se od stola i (teško savladivih) zadataka, razbistriti um i okrijepiti se. Treba Vam prostor u kojem možete sjesti, odmoriti se i porazgovarati s drugim ljudima. U InstantOfficeu su Vam na raspolaganju lounge prostora, različite veličine i stila. A najvažnije od svega, mi brinemo da uvijek ima kave, čaja, vode i mlijeka koje možete konzumirati u neograničenim količinama.b) uredska administracija – već smo govorili o ovoj usluzi, no važno je znati da iako ste iznajmili samo jedno radno mjesto, niste sami. Djelatnici InstantOfficea će Vam pružiti svu administrativnu i tehničku podršku, koja će Vas rasteretiti prilikom obavljanja svakodnevnih poslovnih aktivnosti.
  6. c) dodatne usluge – neovisno o tome koji paket usluga imate ugovoren, na raspolaganju su Vam brojne druge pogodnosti poput usluge telefonskog i fax priključka, zakupa parkirnog ili garažnog mjesta, korištenje prostora u komunikacijskom ormaru, različiti i povoljni paketi usluge printanja i kopiranja, mogućnost korištenja InstantCloud usluge i mnoge druge pogodnosti. Najvažnije – možete ih aktivirati i koristiti po potrebi, bez dugoročnog ugovaranja i troškova.
  7. Super brzi internet – dobro Vam je tamo gdje je dobar wi-fi, zar ne?! Šaljete li jednostavne mailove i ažurirate Facebook status ili radite prijenos velike količine podataka, znamo da Vam je važno imati brz i pouzdan internet. Zato je dobro da smo se pobrinuli da imate vlastitu zaštićenu mrežu, bežični internet za posjetitelje i IT podršku u svakom trenutku!
  8. Okruženje – Ukoliko sami razvijate svoj posao, zasigurno ste razmišljali o tome da imate firmu registriranu na kućnu adresu i da radite od doma. No prilikom najma radnog mjesta u zajedničkom uredu imate prostor u kojem se možete bolje usredotočiti na svoje zadatke te graditi ozbiljniji imidž svoje firme. Također je važno uzeti u obzir da coworking nudi ostale sadržaje koji mogu unaprijediti Vašu produktivnost i olakšati poslovanje. U InstantOfficeu imate mogućnost stjecanja novih poznanstava i potencijalnih poslovnih partnera. U Zagrebtoweru su Vaši susjedi brojne renomirane svjetske firme. Osim prednosti networkinga, tu su brojni operateri poput restorana i kafića za neformalne sastanke u prizemlju objekta, teretana za opuštanje nakon radnog dana i još brojne druge pogodnosti uz koje imate 'sve na jednom mjestu'.
  9. Lokacija – coworking u InstantOfficeu se nalazi u srcu zagrebačke poslovne zone u Radničkoj, na 5. katu Zagrebtowera. Lokacija je povezana tramvajskom zonom i busom te ima direktan pristup glavnim zagrebačkim prometnicama. Lako ste dostupni svima, a svi Vaši posjetitelji ne moraju gubiti vrijeme tražeći parking, nego se mogu parkirati na vanjskom parkingu Zagrebtowera.


Ovo su samo neke od prednosti korištenja radnog mjesta u InstantOfficeu. Neovisno o tome gdje se odlučite za opciju coworkinga, provjerite sve pogodnosti koje su Vam na raspolaganju i osigurajte si maksimalnu fleksibilnost i podršku za razvoj svog poslovanja.



Prijavite se na newsletter.

Slični članci

I

InstantOffice

27.02.2024

Predstavljamo 'Zelenu Srijedu' - besplatno korištenje radnog stola

Predstavljamo 'Zelenu Srijedu' - besplatno korištenje radnog stola

Pročitajte kako iskoristiti besplatno korištenje radnog prostora, oživite svoju radnu rutinu i otkrijte sve pogodnosti koje ova inovativna usluga donosi.

I

InstantOffice

13.12.2023

Zašto koristiti InstantDesk - coworking uslugu

Zašto koristiti InstantDesk - coworking uslugu

Iskoristite prednosti najma radnog mjesta na adresi Radnička cesta 80 u Zagrebu

I

InstantOffice

13.12.2023

Coworking ured i pravila ponašanja

Coworking ured i pravila ponašanja

InstantDesk - zakup radnog mjesta