O nama

Usluge InstantOfficea namijenjene su dinamičnim, fleksibilnim poduzetnicima i prilagođavaju se svim potrebama poslovanja.

Carousel background 0
Carousel background 1
Carousel background 2
Carousel background 3

Naša dosadašnja postignuća:

10

Broj godina u poslovanju

Upravljanje

Iskustvo s preko 30.000,00 m2 uredske površine

500

Broj klijenata

2500

Broj evenata u dvoranama za sastanke

#
#
#
#
InstantOffice projekt

Poslovna podrška

Projekt InstantOffice nudi vrhunski opremljene urede koji se brojem radnih mjesta prilogođavaju potrebama korisnika. Dvorane za sastanke prigodne su za male grupe, timski brainstorming, edukacije ili manje konferencije. Dobro opremljena kuhinja i prostor za odmor na raspolaganju su Vam tijekom cijelog dana i vikendom. Naši djelatnici brinu o svim logističkim aspektima poslovanja kako biste se Vi mogli usmjeriti na svoj proizvod ili uslugu.

#
#
#
#
Lokacija

Zagrebtower

Zagrebtower, svojom kvalitetom, profesionalnošću i savršenom poslovnom lokacijom pruža idealne uvjete za uspješno poslovanje svim tvrtkama. Zgrada Zagrebtowera zadovoljava visoke svjetske standarde izrade te tako svojim zakupcima pruža optimalnu iskoristivost prostora, fleksibilnost i ugodnu radnu atmosferu. Uspjeh Vašeg poslovanja započinje u Zagrebtoweru.

#
#
#
#
Lokacija

Središće

InstantOffice u Središću je smješten u centru Novog Zagreba i nudi radni prostor s naglaskom na udobnosti i funkcionalnost. Prostori su optimalno iskorišteni, s posebnim prednostima koje čine ovu lokaciju jedinstvenom.

Neposredna blizina javnog prijevoza, trgovina, kafića, banke i drugih usluga čini Središće praktičnim i povezanim s gradskim životom. Ova lokacija potiče produktivnost i olakšava svakodnevne poslovne i životne obveze, čineći je idealnim izborom za raznolike tvrtke koje cijene funkcionalnost i dinamiku zajednice.

Ugovorite uslugu online