Česta pitanja

Saznajte odgovore na često postavljena pitanja vezano za usluge u InstantOfficeu.

Carousel background 0
Carousel background 1
Carousel background 2
Carousel background 3

Potpisivanjem ugovora o zakupu virtualnog ureda ili uredskog prostora ostvarujete mogućnost korištenja adrese InstantOfficea za adresu sjedišta Vaše tvrtke.

Potrebno je potpisati ugovor o zakupu s osobnim podacima na temelju kojeg ostvarujete pravo korištenja adrese InstantOfficea za adresu sjedišta Vaše tvrtke, a nakon izvršene registracije tvrtke možete raskinuti postojeći ugovor te potpisati novi s podacima Vaše tvrtke. Također, moguće je izvršiti registraciju tvrtke na adresi InstantOfficea temeljem ponude radi sklapanja ugovora.

Uplatu je moguće izvršiti isključivo u banci ili putem internet bankarstva na broj računa InstantOfficea

Za uplatu pologa ne izdaje se račun, već potvrda o uplati, a polog se uplaćuje direktno na račun InstantOfficea.

Uplatu pologa potrebno je izvršiti po potpisivanju ugovora, točnije prije datuma početka trajanja ugovora.

Iznos pologa za najam virtualnog ureda ovisi o cijeni paketa Virtualnog ureda za koji se odlučite, a iznosi ukupno dvije mjesečne bruto naknade odabranog paketa.

Polog za najam uredskog prostora jednak je iznosu jedne mjesečne zakupnine uredskog prostora za koji se odlučite.

Vaš ured dostupan Vam je sedam dana u tjednu, 0-24 h, neovisno o neradnim danima i blagdanima.

Moguće je prelaziti iz paketa u paket prema Vašim potrebama. Promjena se načelno provodi prvim danom sljedećeg kalendarskog mjeseca.

Zakupniku stoji na raspolaganju mogućnost promjene uredskog prostora, naravno, unutar i prema trenutno raspoloživim prostornim kapacitetima. Željena promjena načelno se provodi 1. dana sljedećeg kalendarskog mjeseca.

U slučaju da je ugovor ugovoren s neodređenim rokom trajanja, moguće ga je otkazati uz otkazni rok od 30 dana, bez potrebe navođenja razloga za otkazivanje. U slučaju potpisivanja ugovora na određeni period, zakupac nema pravo na prijevremeni raskid ugovora.

Za zaprimanje Vaše pošte potrebna nam je punomoć za zaprimanje pošte, ovjerena kod javnog bilježnika.

Vaša pošta dostavlja se u zajednički poštanski sandučić InstantOfficea, a razvrstava se na recepciji InstantOfficea. Ukoliko se radi o preporučenoj pošiljci, tada se ona dostavlja direktno na našu recepciju.

Svi zakupnici obavještavaju se prilikom zaprimanja njihove pošte, i to putem e - maila s podacima pošiljatelja, ukoliko se radi o zakupnicima virtualnih ureda. Ostali zakupnici zaprimljenu poštu dobivaju istoga dana ili prema dogovoru.

Pošta se prosljeđuje prema dogovoru sa zakupnikom, i to putem poštanskog servisa ili e - maila. Zakupnik je tada odgovoran podmiriti troškove slanja pošiljke koji su određeni cjenikom dobavljača.

Vaš telefonski broj registriran je na centralni uređaj InstantOfficea, a dolazni se pozivi automatski preusmjeravaju na željeni telefonski broj.

Vaš telefonski broj registriran je na centralni uređaj InstantOfficea, a poziv zaprima djelatnik recepcije, s predstavljanjem pozivatelju prema dogovoru.

Zakupnik može zadržati svoj već postojeći telefonski broj ili mu se dodjeljuje novi.

Sve usluge koje ste koristili unutar tekućeg mjeseca obračunavaju se tijekom ili na kraju istog te se tijekom ili na kraju tekućeg mjeseca ispostavlja i račun.

Namješteni uredski prostor obuhvaća namještaj potreban za rad osobama predviđenim za odabrani uredski prostor.

InstantOffice nudi 4 dvorane za sastanke, kapaciteta do 65osoba.

Postoje dvije opcije po kojima možete iznajmiti dvorane za sastanke.

Prva je fiksna opcija, koja vrijedi za sve za termine koji su potvrđeni, bez mogućnosti povrata sredstava u slučaju otkazivanja termina. Druga je fleksi opcija, koja nudi 10 % uvećane cijene najma te mogućnost otkazivanja rezervacije najkasnije do 48h unaprijed, prilikom čega ćemo u potpunosti izvršiti povrat uplaćenih sredstava za rezervaciju dvorane.

Rezervaciju dvorane za sastanke moguće je otkazati, i to 48 sati prije početka najma,ukoliko je rezervacija vršena prema fleksi opciji cjenika. Tada ćemo u potpunosti izvršiti povrat sredstava prilikom otkaza.

Ukoliko je rezervacija vršena prema fiksnoj opciji, dvoranu je i dalje moguće otkazati, no bez mogućnosti povrata sredstava.

Dvoranu je moguće rezervirati ukoliko je dostupna u traženom terminu, a ponudu najma potrebno je uplatiti odmah po primitku.

Najam dvorane za sastanke moguć je vikendom, uz cijene najma uvećane za 10%.

Dvoranu Palma i Kaktus moguće je unajmiti na minimalno 4 sata. Ostale dvorane moguće je unajmiti na 1 sat radnim danima i 2 sata vikendom.

Možete doći pogledati dvorane i dogovoriti Vaš sastanak radnim danom između 8.00 i 17.00 sati.

Ponudu je potrebno uplatiti 48 sata prije korištenja dvorana, a uplata ponude je potvrda Vaše rezervacije.

Račun najma dvorane izdaje se nakon korištenja dvorane za sastanke.

Loyalty program je program kojim ostvarujete pravi na najam dvorana po povoljnijim loyalty cijenama te nastavljate sakupljati bodove. Članom loyalty programa postajete nakon potrošenih 3.000,00 kn neto za najam dvorana te automatski počinjete sakupljati bodove kojim možete ostvariti dodatne popuste na najam dvorana. Bodovi se sakupljaju na način da 10% od uplaćenog iznosa pretvaramo u bodove koje možete iskoristiti u protuvrijednosti u kunama na sljedećem terminu, po principu 1 bod= 1 kunu.

Ukoliko ste naš zakupac, automatski postajete član loyalty programa.

S obzirom na to da dvorane iznajmljujemo sve dane u tjednu od 8 do 21 sat, materijale u dvorani van vremena rezervacije moguće je ostaviti jedino uz dodatnu nadoplatu najma.

Slobodni ste doći do pola sata ranije kako bi sve stigli pripremiti te ostati do pola sata duže kako bi stigli pospremiti sve svije stvari.

Uz najam dvorane, u mogućnosti smo Vam i organizirati dostavu cateringa ili rezervirati ručak u obližnjem restoranu. Ukoliko se odlučite na organizaciju cateringa, potrebno je iznajmiti i dodatan prostor u kojem bi se catering posluživao.

U cijenu najma dvorane uključena je tehnička oprema koja uključuje bežični Internet, flipchart ploču, projektor i platno ili LCD TV.

Nadalje, osim tehničke opreme u cijenu najma uključena je i neograničena konzumacija kave, čaja i vode u naša tri samoposlužna lounge prostora.

Pravo na korištenje lounge prostora unutar radnog vremena recepcije kao zakupnik virtualnog ureda možete ostvariti nadogradnjom svog Basic paketa po neto cijeni od 20 kuna.

Ukoliko ste zakupnik Plus, Premium ili Standard paketa, automatski dobivate pristup lounge prostoru.

Uz korištenje AddOfffice usluga, svojim zakupcima nudimo i InstantCloud uslugu.

To je virtualni sustav InstantOfficea za jednostavnu pohranu, organizaciju i sigurnost Vaših poslovnih podataka i dokumentacije, a na raspolaganju Vam stoje 5 paketa različitih veličina i cijena.

Naši klijenti o nama

Što naši klijenti govore o nama?

Goran Mudrovčić - Xiaomi Inc.

Ured InstantOffice je savršeno rješenje za naše poslovne potrebe. Opremljen je svime što nam je potrebno za ugodan i produktivan rad: modernim namještajem, brzim internetom, klimatizacijom, čajnom kuhinjom i ljubaznim osobljem. Lokacija je odlična, blizu aerodroma, centra grada i javnog prijevoza. Osjećamo se kao od kuće i uživamo u suradnji s drugim poduzetnicima koji dijele prostor s nama. Ured InstantOffice je najbolja investicija koju smo napravili za našu tvrtku.

Goran Mudrovčić

Xiaomi Inc.

Maja Tatović - Obnovljivi izvori energije Hrvatska

InstantOffice je odličan izbor za sve koji žele udobnost vlastitog malog ureda s beneficijama velikog. Sjajna ekipa uvijek na usluzi i spremna pomoći, vrhunska potpuna usluga i izvrsna atmosfera čine ovo mjesto iznimno poželjnim radnim okruženjem. Naša topla preporuka.

Maja Tatović

Obnovljivi izvori energije Hrvatska

Tatjana Božić - Titania consulting

InstantOffice je mnogo više od samo uredskog prostora. To je mjesto gdje vas dočekuju s toplinom i razumijevanjem.

Tatjana Božić

Titania consulting

Kontaktirajte nas

Ostavite nam poruku